Alumni

De BSB-alumnigemeenschap is een diverse, multiculturele groep oud-leerlingen, ouders en leerkrachten die zich over de hele wereld hebben gevestigd. We proberen met zoveel mogelijk alumni in contact te blijven.

Met trots stellen we de BSB-alumniwebsite voor, die bedoeld is voor alle oud-leerlingen (vanaf 18 jaar), leerkrachten en ouders.

Sinds de lancering van het alumniplatform op 15 oktober 2016 nodigen we u uit om voormalige klasgenoten terug te vonden en opnieuw in contact te komen met vrienden en collega's. U kunt ook uw herinneringen, foto's, nieuws en komende evenementen, jobs enz. delen in een vertrouwde en veilige omgeving.

Facebook en LinkedIn

BSB-alumni worden uitgenodigd om deel te nemen aan groepen op Facebook en LinkedIn om terug contact op te nemen met oude vrienden, leerkrachten en collega's en updates te ontvangen over toekomstige alumni-evenementen en reünies.

Swoosh – onze nieuwsbrief voor alumni

In december 2012 lanceerde de BSB de alumninieuwsbrief Swoosh, die per e-mail tweemaal per jaar verschijnt. Schrijf u in om onze mailinglist of om eerdere nummers te lezen.

Bezoek de BSB

We nodigen onze alumni graag uit voor een rondleiding op de campus. Contacteer ons via alumni@britishschool.be voor een bezoek.

Wat onze alumni zeggen