2-connect-new

Blijf in Contact

Laat van je horen, op jouw manier.

Waarom in contact blijven?

Je vroegere wiskundeleraar terugvinden, mijmeren over vroeger met vrienden van toen, je professionele netwerk uitbreiden of je kennis en vaardigheden delen met onze huidige leerlingen … De alumni-gemeenschap van de BSB helpt je daarbij.

Dit is een heel boeiende periode voor ons groeiende netwerk. Door je online en/of persoonlijk bij ons aan te sluiten of gewoonweg onze Alumni-enquête in te vullen, lever je een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van zinvolle hulpmiddelen en events waar huidige en toekomstige alumni van kunnen genieten.

Blijf online in contact

We moedigen alle alumni aan zich bij ons aan te sluiten via ons hoofdportaal BSB Connect. We kijken ernaar uit je terug te zien!

BSB Connect: www.bsbalumni.com of download de app
Onze complete website waar je alle nieuws over BSB vindt, in contact komt met je vroegere leerkrachten en klasgenoten, foto’s kunt posten, een alumni-mentor kunt vinden of worden, vacatures kunt toevoegen of zoeken, kunt toetreden tot jouw jaargroep van afgestudeerden en zoveel meer.

Facebook-groep van BSB Alumni Op zoek naar een vriend, leerkracht of teamgenoot van vroeger? Of dacht je gewoon terug aan een leuk BSB-moment? Oude schoolfoto’s teruggevonden toen je de kelder opruimde? Haal hier herinneringen op en blijf op de hoogte over events en nieuws van alumni.

LinkedIn-groep van BSB Alumni Ontdek hoe BSB studenten van alle leeftijden verbindt met de professionele wereld, ook via loopbaanlezingen door oud-leerlingen. Bouw je eigen professionele netwerk uit en deel professionele successen, kansen en ontwikkelingen.

Swoosh-nieuwbrief Schrijf je in en ontvang onze halfjaarlijkse nieuwsbrief via mail. Je vindt er alle hoogtepunten van BSB-alumni en updates over de school. Zero spam dus.

Blijf persoonlijk in contact

Bezoeken aan de campus

Alle alumni zijn welkom voor een bezoekje aan de campus, zolang we het maar minstens 2-3 dagen vooraf weten. Plan je bezoek met een mailtje naar alumni@britishschool.be met daarin:

• Je volledige naam en relatie tot BSB (oud-leerling, ex-medewerker, ouder), maar ook de jaren dat je hier doorbracht.
  • De volledige namen van eventuele gasten die je vergezellen.
  • De bezoekdag die je voorkeur geniet (enkel schooldagen)

BSB Forever Alumni-kaarten

Iedere voormalige leerling, ouder, leerkracht en medewerker kan een BSB Alumni-kaart krijgen. Deze kaart – een symbool van jouw band met BSB – vereenvoudigt je toegang tot events voor alumni op onze campus.

Aangezien de gemeente Tervuren decennialang getuige was van zoveel prachtige BSB-herinneringen kunnen we kaarthouders voordelige prijzen aanbieden om lokale handelaars te steunen. Je moet dan gewoon maar je kaart tonen! Deze kortingen gelden vanaf 1 januari 2021 en kwamen er in samenwerking met het Tervuren Vrijetijdscentrum. De komende maanden zullen we een complete lijst met kortingen publiceren.

Vraag een BSB Alumni-kaart aan door het Alumni-kaart registratieformulier . in te vullen. Je kaart zou dan 2-3 weken na inschrijving in je brievenbus moeten zitten.