3-events-new-option-2

Evenementen en Activiteiten

Evenementen en activiteiten voor alumni

Reünies

Om je mooiste BSB-herinneringen met alumni uit alle hoeken van de wereld te vieren.

final-reunions

Rondleidingen in de buurt

Aangeboden in samenwerking met de bureaus voor toerisme van Tervuren en Vlaams-Brabant.

final-tours

Ontmoetingen

’s Morgens een kopje koffie drinken in Cavell House, happy hours na het werk en (binnenkort) ontmoetingsplaatsen in jouw buurt.

final-meetup

Activiteiten online

Online pubquizzen, webinars en zoveel meer.

final-online

Opkomende evenementen

Zaterdag 5 juni 2021

Alumni-reünie overdag: we blazen 50 kaarsjes uit (+1!)

The British School of Brussels
Pater Dupierreuxlaan 1, 3080 Tervuren
10.30 u. – 15.30 u.

Alle voormalige BSB-leerlingen, ouders, leerkrachten, medewerkers en gasten, jong en oud, worden op de campus uitgenodigd voor een leuke dag vol nostalgie. Praat bij met oude vrienden en collega’s tijdens reünies om de tien jaar in Swoosh Lounge, vertrek op een rondleiding met ons Admissions-team, neem een duik in ons nieuwe 25 meter zwembad en bezoek onze memorabilia-tentoonstelling naar aanleiding van onze 50ste verjaardag. Geniet van een BSB-pubquiz, sportieve activiteiten, een grimeerstand voor kinderen, foodtrucks en meer leuks.

Opgelet: de beschikbaarheid is beperkt voor de rondleiding en het zwemmen. We doen ons best om rekening te houden met het tijdstip van je voorkeur.

Inschrijven:  schrijf je in via ons Inschrijvingsformulier voor reünies

Zaterdag 5 juni 2021

Alumni-reünie 's avonds: BSB Sapphire Soirée

Claridge Events
Leuvensesteenweg 24, 1210 Brussel
19.00 u. – 01.00 u. (+1)

Geniet samen met ons van een avondje lekker eten, dansen en lachen om vijftig jaar BSB te vieren! Dit event is toegankelijk voor alle alumni en hun gasten vanaf 18 jaar. Avondkledij gewenst.

Inschrijven: klik hier om je tickets online te kopen

Zondag 6 juni 2021

Tervuren chocoladetour!

We komen samen aan de grote olifant tegenover het Museum voor Midden-Afrika.
14.00 u. – 17.00 u.

BSB en onze vrienden van Vrijetijdscentrum de Warandepoort – het cultureel en ontmoetingscentrum van Tervuren – nodigen je uit voor een verkenning van de onweerstaanbare wereld van lokale chocolatiers tijdens een rondleiding door het centrum van de gemeente. Deze tour is gratis. Een overheerlijke activiteit voor alumni en gasten van iedere leeftijd!

To Register: om deze uitstap voor iedereen aangenaam te houden, wordt de rondleiding beperkt tot 20 deelnemers. Stuur een mail naar alumni@britishschool.be met de na(a)m(en) en je relatie tot BSB (voormalig leerling, leerkracht, medewerker, ouder) om je plekje te reserveren.

Recente events

Memorabilia-tentoonstelling 50 jaar BSB Een reis doorheen de decennia

Sociale ruimte van BSB

Deze tentoonstelling pakt uit met een collectie archieffoto’s en -filmpjes die onvergetelijke momenten van de voorbije 50 jaar vastlegden. Een trots eerbetoon aan 50 jaar van uitmuntende leerlingen, leerkrachten, medewerkers, ouders, leden van de schoolraad, bestuurders en gemeenschapspartners van BSB!

Hoewel de tentoonstelling moest sluiten omdat ook de school sloot, hopen we binnenkort de deuren weer te mogen openen. Geniet ondertussen van de rondleiding in het filmpje en de foto’s hieronder.