alumni-website-header-1

Alumnireünie

en alumniwebsite gelanceerd

Nieuws 20 oktober 2016

Op zaterdag 15 oktober mochten we trots meer dan 140 BSB-alumni verwelkomen op een reünie om de opening van het Jacques Rogge Sports Centre te vieren. Onder de aanwezige alumni waren enkele van de allereerste leerlingen die zich inschreven in 1970, toen de BSB haar deuren opende. Ook afgestudeerden uit 2015, oud-personeel en ouders waren van de partij. De reünie was een mooie kans voor onze alumni om bij te praten, herinneringen op te halen en hun BSB-tijd op de campus te herbeleven.

BSB Principal Melanie Warnes kondigde de lancering van www.bsbalumni.com, het nieuwe netwerkplatform voor alumni, aan op de reünie. Het platform is een doorgeefluik voor alumni om terug met elkaar in contact te komen en de interactie en het engagement met de alumnicommunity – bestaande uit oud-leerlingen, leerkrachten en ouders – te bevorderen. Daarnaast vormt het platform een thuis voor BSB-alumni en is het een ruimte waar ze met elkaar kunnen communiceren, herinneringen kunnen delen, verhalen van andere alumni lezen, door mentorschap en filantropie iets teruggeven aan de gemeenschap en verbonden blijven met de BSB.

Het reünieprogramma omvatte een rondleiding op de campus, cocktails met live entertainment, een verkenning van het nieuwe Sports Centre, een walking dinner en dansen op muziek van de jaren zeventig tot nu.


Back to Top