hero-news-bcn

Brussels College Night 2018

Nieuws 8 oktober

De BSB was er trots op de recente Brussels College Night 2018 te mogen verwelkomen en ontving 62 vertegenwoordigers van Amerikaanse universiteiten en Europese instituten met een Amerikaanse accreditatie. Dit publieke evenement, georganiseerd door de Fulbright Commission, stond open voor middelbare scholieren uit heel België om hen te informeren over de mogelijkheden van het hoger onderwijs in de Verenigde Staten.

De BSB was verheugd om de Amerikaanse ambassadeur Ronald Gidwitz te verwelkomen, die zich aansloot bij Principal Melanie Warnes om de informatiebeurs in de Jacques Rogge Sports Hall te bezichtigen. Hier ontmoette hij vertegenwoordigers van universiteiten en hogescholen en universiteiten, en ook vele studenten en hun ouders die de avond bijwoonden.

In het Brel Theatre vonden ook twee panelgesprekken plaats met presentaties door gastsprekers die advies gaven over het sollicitatieproces voor Amerikaanse universiteiten, de keuze van de juiste hogeschool en de financiering van studies.

Brussels College Night is nu vierendertig jaar oud en deze editie van 2018 was de eerste keer dat BSB werd uitgenodigd om het evenement te organiseren. Fulbright was onder de indruk van de faciliteiten en het warme onthaal van onze school. We kijken ernaar uit om samen met deze organisator toekomstige edities naar BSB te brengen.


Back to Top