hero-banner-news-item-rugby-isst

BSB overwinnaar van het ISST Rugby 2018!

NIEUWS 16 MAART

De British School of Paris (BSP) organiseerde het International School Sports Tournament (ISST) 2018. Het BSB Rugby U18-team had sterke concurrenten, maar won zijn eerste gouden medaille in vier jaar!

 

BSB startte het toernooi heel erg positief, met de overwinning tegen de American School of London met 54-0. Ondanks het slechte weer speelden de jongens productieve rugby, waarbij ze veel try’s konden scoren. Een eervolle vermelding aan Joe, die twee geweldige try’s heeft gelopen, waaronder een uitstekende try van 70 meter. Onze tweede wedstrijd was tegen de British School of Netherlands (BSN). Ongetwijfeld onze moeilijkste wedstrijd van het toernooi.  BSN was uitstekend in de ruck, stal de bal, waardoor BSB geen momentum kon creëren. Het BSB-team bleef echter geduldig en werd daarvoor beloond toen Adam en Robbie twee try’s scoorden, waardoor BSB BSN met 12-0 versloeg. De derde wedstrijd van de competitie was tegen de BSP. Anders dan op de eerste dag zijn de weersomstandigheden verbeterd, waardoor we creatiever konden spelen. Jonny, Finlay en Adam scoorden try’s. BSB won 15-0.

Onze laatste wedstrijd was tegen Cobham, die het toernooi de voorbije drie jaar heeft gewonnen. BSB startte de wedstrijd op een indrukwekkende manier. Met behulp van hardnekkige verdediging zorgde BSB ervoor dat Cobham geen punten kon scoren. Tancred scoorde met een vroege try in de tweede helft, maar Cobham domineerde de wedstrijd een hele tijd, oefende druk uit, maar uiteindelijk versloeg BSB Cobham met 21-0. Gewonnen!

Een eervolle vermelding aan het hele team dat geen enkel punt incasseerde gedurende het hele toernooi. We zijn erg trots dat BSB haar eerste gouden medaille sinds lang heeft gewonnen, gedragen door vastberadenheid, passie en uitstekend teamwerk.

 

Klik hier om meer foto’s te zien

 

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via InstagramFacebookTwitter en LinkedIn.


Back to Top