hero-banner-secondary-awards

BSB viert het leren in Secondary School

Prijsuitreiking

NIEUWS 29 JUNI 2018

BSB vierde het leren in de Secondary School met een prijsuitreiking in de historische Promotiezaal aan de KU Leuven.

Certificaten werden uitgereikt door eregast Simon Wilson, BBC News Editor European Bureaux aan 87 leerlingen uit Year 7-11 voor prijzen voor Effort & Progress, Effort & Achievement en Respect for Others.

21 vakprijzen werden uitgereikt aan Senior Students uit Year 12 en 13. Deze leerlingen ontvingen elk een replica van het Fonske-beeld, een eigenzinnig monument op het Fochplein in Leuven dat het educatieve erfgoed van de stad eert. Het beeld toont een student met aan de ene kant een open boek en aan de andere kant een beker water, die hij in zijn open hoofd giet. De interpretaties verschillen over de vraag of het water wijsheid, bier of beide vertegenwoordigt!

Er werden speciale prijzen voor prestaties en de gemeenschap uitgereikt aan 14 leerlingen, met eervolle vermeldingen als erkenning voor hun inzet voor leren en hun bijdrage aan het leven bij BSB en de bredere gemeenschap. Ook de leerlingen die hun Gold Duke of Edinburgh Award kregen werden vermeld. Gefeliciteerd aan alle winnaars met hun succes.

 

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via InstagramFacebookTwitter en LinkedIn.


Back to Top