banner-2

COVID-19 - Onze Aanpak

OUR POSITION

Sinds het begin van de COVID-19-crisis heeft de BSB de richtlijnen van de Belgische overheid strikt opgevolgd, en heeft ze zich in haar besluitvorming steeds gebaseerd op deze voorschriften en wetenschappelijke bronnen als de Wereldgezondheidsorganisatie en de Belgische Ministeries van Volksgezondheid en Onderwijs. Het Kerncrisisteam van de BSB is regelmatig samengekomen om de situatie op te volgen en dienovereenkomstig beslissingen te nemen. De gezondheid en veiligheid van onze gemeenschap – leerlingen, families en leraren – is altijd onze grootste prioriteit.

INSCHRIJVINGEN – NIEUWE LEERLINGEN NOG ALTIJD WELKOM

Wij aanvaarden het hele kalenderjaar nieuwe inschrijvingen en hebben tijdens de lockdown tal van nieuwe leerlingen mogen verwelkomen.

Ons Admissions-team blijft bereikbaar op e-mail.

Klik hier voor een virtuele rondleiding op onze school. Je kunt op de dienst inschrijvingen ook terecht voor vooraf vastgelegde en geplande rondleidingen op de campus.