banner-2

Veelgestelde Vragen

1. Kunnen we nog een rondleiding krijgen in de school?

Ja! We zijn open. Je kunt hier een virtuele rondleiding volgen en vervolgens contact opnemen met de dienst Admissions, die de volgende stappen organiseert en al je vragen beantwoordt. We kunnen ook rondleidingen doen op de campus. Neem contact op met Admissions@britishschool.be

1. Nemen jullie nog nieuwe personeelsleden aan?

Ja. Alle sollicitatiegesprekken gebeuren via Skype. Aarzel niet om je kandidaat te stellen voor een van onze functies. De BSB wordt algemeen beschouwd als een van de beste internationale scholen om voor te werken. Lees de getuigenissen op onze website!

1. Wat met de familiedag voor nieuwe leerlingen?

We verwelkomen nieuwe leerlingen en hun familie graag in kleinere groepen verspreid over twee dagen, zodat we de regels inzake social distancing kunnen handhaven.

1. Waar kan ik terecht als ik nog vragen heb?

Stuur een e-mail naar Admissions@britishschool.be voor vragen over toelating tot onze school of voor andere ondersteuning.

1. Hoe kan ik op de hoogte blijven?