hero-news-curriculum-experience-mornings

Curriculum Experience Mornings

geven ouders praktische ervaring van het curriculum van de Primary School

Nieuws 23 mei 2017

Dit jaar introduceerden we een nieuwe manier voor ouders van leerlingen van de Primary School om ons unieke BSB-curriculum te leren kennen: Curriculum Experience Mornings.

Deze zijn bedoeld om ouders een praktisch inzicht te geven in de verschillende curriculaire gebieden die hun kind op school ervaart. Daarnaast biedt het een uitstekende kans voor kinderen om als leerkrachten op te treden en hun kennis met hun ouders te delen door samen aan activiteiten deel te nemen. Curriculum Experience Mornings werden in alle Year Groups georganiseerd, van Kindergarten tot Year 6.

De feedback van de ochtenden is ongelooflijk positief geweest en ouders en kinderen maakten duidelijk dat ze het heel leuk vonden. Veel ouders waren verbijsterd door het niveau van uitdagingen waarmee hun kinderen zich op verschillende vakgebieden bezighouden en ze bespraken hoe anders het was in vergelijking met hun eigen school, maar ook voor andere scholen waar ze eerder waren geweest. Ze waren ook onder de indruk van het vertrouwen dat hun kinderen en anderen vertoonden bij het onderwijzen van nieuwe vaardigheden of het delen van wat ze al hadden geleerd.

Een aantal commentaren van de ouders:

“We zagen het curriculum in actie, evenals de manier waarop kinderen kennis opdoen.”

“Het was geweldig om te zien wat de kinderen doen en leren in de gespecialiseerde lessen.”

“De activiteiten waren heel tof.”

“De technologie die de kinderen gebruiken is verbazingwekkend!”

Als gevolg van de overweldigend positieve reacties van ouders en leerlingen, worden de Curriculum Experience Mornings gepland voor het begin van het schooljaar van 2017-2018, zodat alle ouders de kans krijgen om de unieke Primary van BSB met hun kind te ervaren.

 


Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.


Back to Top