kathrin-lammers-bsb-aquatic-coordinator

De BSB Aquatic Coordinator

opgenomen in de International Marathon Swimming Hall of Fame

Nieuws 20 oktober 2017

Het doet ons genoegen aan te kunnen kondigen dat de BSB Aquatic Coordinator Kathrin Lammers is opgenomen in de International Marathon Swimming Hall of Fame (IMSHOF).

Dit is een erkenning voor Kathrin’s succesvolle carrière als een competitieve marathonzwemmer die op 26-jarige leeftijd begon in de Verenigde Staten, na een mooie competitieve zwemcarrière die begon in haar geboorteland Duitsland.  Ze nam deel aan tal van professionele wedstrijden over de hele wereld, waaronder een verbazingwekkende 77 km zwemmen rond het Île d’ Orléans in Quebec City, Canada, wat in totaal 13 uur en 32 minuten duurde.

Terwijl BSB-zwemmers kunnen genieten van het ontwikkelen van hun vaardigheden in een veilig verwarmd zwembad met verstelbare bodem, heeft Kathrin veel ervaring met zwemmen in uitdagende omstandigheden, zoals het koude, ruige water van het Lac St-Jean in Quebec, waar ze de beroemde Traversée International een indrukwekkende vijf keer heeft voltooid. Haar marathon-ervaringen omvatten ook schilderachtige wedstrijden, zoals die van de FINA Zwemwereldbeker in Rio de Janeiro, waar de wedstrijd langs prachtige locaties zoals Copacabana en Ipanema kwam.

“Het is een ongelooflijke eer om in 2018 te worden opgenomen in de Internationale International Marathon Swimming Hall of Fame na een lange en fijne carrière in professioneel marathonzwemmen,” voegde Kathrin er nog aan toe. “Deze ervaringen hebben mijn wereldbeeld gevormd en mijn passie voor de sport vergroot, waardoor ik een toegewijde en internationale coach ben geworden. Ik ben er trots op om mijn kennis en ervaringen te delen met zowel beginnende als gevorderde zwemmers in mijn rol als Aquatic Coordinator. Het is inspirerend om te weten dat de BSB misschien wel de volgende generatie marathonzwemmers levert.”

Gefeliciteerd Kathrin voor deze ongelooflijke prestatie.

 

 


Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via FacebookTwitterInstagram en LinkedIn.


Back to Top