hero-news-class-of-2017-graduation

Diploma-uitreiking

voor afgestudeerden uit 2017 in het Koloniënpaleis in Tervuren

Nieuws 1 juni 2017

Op vrijdag 19 mei vond ons afstudeerbal plaats in de spectaculaire omgeving van het Koloniënpaleis in Tervuren. Het was een trotse avond tijdens dewelke onze leerlingen van Year 13 naar het podium liepen om hun certificaten in ontvangst te nemen van Principal Melanie Warnes en Vice Principal & Head of Secondary Gary Minnitt.

De leerlingen van Year 13 voltooien momenteel hun studies of doen mee aan examens in de drie pre-universitaire routes die BSB aanbiedt: A Levels, International Baccalaureate en de BTEC vocational qualifications. Onze resultaten waren de vorige jaren zeer indrukwekkend met 100 % slaagpercentage voor IB Diploma en BTEC, en 99 % slaagpercentage voor A Level in 2016. Onze schoolverlaters studeerden in tal van richtingen aan vele topuniversiteiten over de hele wereld. Ook de afgestudeerden uit 2017 kregen excellente aanbiedingen van universiteiten in het VK en daarbuiten.

We wensen al onze afstuderende leerlingen veel succes met hun examens en veel geluk met hun volgende stappen. We moedigen hen ook aan om contact te houden door lid te worden van onze online alumnigemeenschap op ​​www.bsbalumni.com.

Meer foto’s bekijken.

 


Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.


Back to Top