hero-pool-dive

Faciliteiten

Een moderne campus biedt de leerlingen unieke mogelijkheden.

Onze eersteklasfaciliteiten verbeteren het leerproces.

Onze speciaal gebouwde campus, gelegen nabij rustige bossen, is een veilige en stimulerende omgeving voor onze leerlingen. Onze faciliteiten worden voortdurend verbeterd en aangepast. Het voorbije decennium hebben we een grootschalig programma van werken gerealiseerd, zodat we nu beschikken over één van de modernste schoolfaciliteiten in Europa.

De recentste toevoeging aan onze campus is het Jacques Rogge Sports Centre, dat in 2016 werd opgeleverd. Onze leerlingen hebben nu toegang tot een 25 meterbad, dansstudio, fitnesssuite, gymzaal en multifunctionele sporthal op de campus.

Onze andere faciliteiten omvatten meerdere computerlokalen, 10 wetenschapslaboratoria, 3 bibliotheken, een modern talencentrum, keukens voor voedingsleer, gespecialiseerde ateliers voor ontwerp- en textieltechnologie, theater, muziekstudio en nog veel meer.

Een bezoek boeken? Neem contact op met ons Admissions-team.

Veiligheid en beveiliging op de campus

De BSB stelt alles in het werk om een veilige leeromgeving te creëren voor alle leerlingen en leden van onze gemeenschap. De campus is volledig afgesloten en leerlingen, personeel en ouders krijgen een toegangskaart, terwijl bezoekers die een afspraak gemaakt hebben zich aanmelden bij de vriendelijke medewerkers van ons beveiligingsteam bij de hoofdingang, die 24/7 ter plaatse zijn.

Ook de gezondheid en het welzijn van haar leerlingen zijn voor de BSB belangrijk. Ons gekwalificeerde schoolverplegingsteam is elke schooldag van 8 tot 18 u. op school. Zij ondersteunen leerlingen met medische aandoeningen en bieden zorg bij ziekte of ongelukken. Neem voor meer informatie of advies contact op met ons verplegingsteam op nurse@britishschool.be of bel +32 (0) 276 604 71.

Moderne faciliteiten

Een kijkje in onze faciliteiten

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top