hero-banner-drama-photo

Kunsten

Creativiteit en vertrouwen ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

Onze uitgebreide faciliteiten voor drama, muziek en kunst bieden elke leerling vanaf de Kindergarten tot Year 13 de kans om deel te nemen aan een productie of performance. Onze kunstenfaciliteiten bieden leerlingen ongekende mogelijkheden om deel te nemen aan grote of kleine productie en te leren over de technische aspecten, zoals podiummanagement, opname, beeld, geluid, verlichting en make-up.

Onze kunstenfaciliteiten omvatten:

  • Het speciaal gebouwde Brel Theatre met plaats voor 240 toeschouwers, uitgerust met moderne apparatuur, verlichting, atelier, green room en eigen kostuumafdeling met meer dan 2500 kostuums.
  • 12 repetitieruimtes voor individuele muzieklessen. Onze gespecialiseerde instrumentleerkrachten geven in het Engels, Frans, Nederlands, Pools en Spaans lessen voor 30 muziekinstrumenten.
  • Muziekopnamestudio en faciliteiten voor filmmontage.
  • Dramarepetitieruimtes voor het leren en verkennen van de praktijk, met volledige toegang tot geluids- en computerapparatuur.
  • Volledig uitgeruste kunststudio’s met alles wat leerlingen nodig hebben voor tekenen, schilderen, beeldhouwen, digitale kunst, grafisch ontwerp, film en video.

Een kijkje in onze Kunstfaciliteiten

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top