48526820771_c5bc02b466_o – Copy

Sport

De BSB is de enige Belgische internationale school met een eigen zwembad.

Ons nieuwe Jacques Rogge Sports Centre werd in 2016 opgeleverd na bijna 2 jaar bouwwerken en een investering van bijna 25 miljoen euro. De BSB de enige Belgische internationale school met een eigen zwembad. Ons uitgebreide zwemprogramma omvat LO-lessen, wedstrijdzwemmen en, belangrijk, lessen over veiligheid in het water.

Turnen en dans kregen ook een plek in ons nieuwe Sports Centre. Tegelijkertijd biedt een multifunctionele sporthal voldoende ruimte en middelen voor tal van sporten, van basketbal tot badminton; We beschikken ook over uitstekende faciliteiten voor buitensporten, waaronder drie verlichte kunstgrasvelden en drie grasvelden voor rugby-, voetbal- en hockeywedstrijden.

Of leerlingen hun vaardigheden willen perfectioneren of nieuw talent willen ontdekken: onze sportfaciliteiten van wereldklasse maken een brede waaier van activiteiten mogelijk.

Ons sportcentrum omvat:

  • 25 meterbad met beweegbare bodem om de diepte aan te passen
  • Gymzaal
  • Dansstudio
  • Fitnessruimte
  • Multifunctionele sporthal.

Onze relatie met Special Olympics België

De British School of Brussels (BSB) onderhoudt al 25 jaar nauwe banden met de Special Olympics België. We delen de filosofie en de waarden van solidariteit, respect en integratie. De BSB is actief betrokken bij het bevorderen van sociale integratie en het herbevestigen van de aanvaarding van personen met een handicap.

We doen dit door Belgische Special Olympians met een verstandelijke beperking de kans te geven om samen met de BSB-atleten te sporten in onze sportfaciliteiten. We zijn er trots op een “Play Unified”-vriend te mogen zijn.

Een kijkje in onze Sportfaciliteiten

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top