29949397157_972f83b8bf_o

Technologie

Onze school gebruikt ultramoderne technologie.

De BSB is een echte verbonden school – zelfs onze lockers zijn uitgerust met USB-laadpoorten. Er is wifi op de hele campus en in onze klaslokalen bevinden zich interactieve whiteboards om het leren te verbeteren.

Leerlingen hebben toegang tot drie computerlokalen, inclusief een speciale Apple-ruimte voor creatief werk, en apparaten zoals iPads, mini iPads en digitale camera’s.

We beschikken over een aantal gespecialiseerde ateliers en klaslokalen uitgerust met geavanceerde technologieën die unieke leerervaring in tal van gebieden mogelijk maken:

  • Ultramoderne muziekopnamestudio’s en filmmontagemogelijkheden geven leerlingen de kans om muziek en films van professionele kwaliteit te maken.
  • Faciliteiten voor Ontwerp en technologie omvatten een CAD-suite met digitale printer en ateliers met machines en houtbewerkingsgereedschap.
  • Keukens voor voedingsleer zijn uitgerust met alle moderne apparaten om te voldoen aan de behoeften van de leerlingen, van de Primary School Baking Club tot de leerlingen van BTEC Hospitality in de Years 12 en 13.
  • Textiles Technology workshops provide students with the amenities to understand the design, manufacturing and marketing processes in the textiles industry.

Faciliteiten voor Ontwerp en Technologie

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top