hero-news-family-day-2018

Family Day 2018

Nieuws 11 september

Op zondag 9 september ontvingen we honderden gezinnen op de campus om te genieten van een zonnige, gezellige middag op BSB Family Day, een spannend evenement voor alle gezinnen om nieuwe en huidige gezinnen te verwelkomen op school. Gezamenlijk gehost door BSB en Families of BSB (FoBSB), de oudervereniging, was het een geweldige kans voor nieuwe en oude gezinnen om contacten te leggen en om vrienden, mede-ouders en FoBSB-vrijwilligers te ontmoeten.

De informatiebeurs in de sporthal werd bijgewoond door meer dan 30 clubs, organisaties en lokale bedrijven, en de standhouders hadden een drukke middag om informatie te delen met onze gezinnen en hen in te schrijven voor diverse activiteiten en diensten.

Vrijwilligers van de FoBSB organiseerden een rijkelijk internationaal buffet en café in een nieuwe outdoorsetting bij het hockeyveld. Dank gaat uit naar alle families die ruimhartig aan het eten hebben gedoneerd, evenals naar onze sponsors, Carrefour Market Tervuren en Obergine Traiteur Duisburg. Families genoten ook de hele middag van smakelijke traktaties van Stonemanor British Store, Simply British Fish & Chips en Marc’s IJs.

Er waren sportdemonstraties in zwemmen, gymnastiek en rugby, en onze House Mascots verschenen weer, tot grote vreugde van onze jongere studenten. De springkussens waren ook nu weer bijzonder populair en een enorme dank gaat ook naar de Book Week-stand van de leerlingvrijwilligers voor het gratis grime.  Er waren veel spinnen en griezelige gezichten te bespeuren, geheel in het thema van de Book Week dit jaar, namelijk ‘Monsters and Mortals’.

Ten slotte bedankt aan alle families die langskwamen, we hopen dat jullie een leuke middag hebt gehad om de BSB-gemeenschap te leren kennen!

 Bekijk de officiële video van de Family Day 2018

 


Back to Top