hero-banner-ib-results-2018

Fantastische (I)GCSE-resultaten

NIEUWS 24 augustus 2018

Na de uitstekende Post-16 resultaten voor A Level,  IB-diploma en BTEC van vorige week, is de BSB verheugd om opnieuw een jaar van uitmuntend succes aan te kondigen voor GCSE en in Level 2 BTEC.  De statistieken van dit jaar zijn een kruising tussen de nieuwe GCSE-cursussen, aangeduid met 9-1 – met de introductie van een cijfer ‘9’ als equivalent van een A** – en de cursussen beoordeeld met de A*-G-schaal.

Alle GCSE’s 2018 (Years 8-13)

Grens graad BSB-percentage Nationaal percentage
A*-A + 9-7 61% 20.50%
A*-C + 9-4 95% 66.90%

We hebben vorig jaar uitstekende resultaten behaald, dus het is met trots en vreugde dat we kunnen zeggen dat het graden A*/A is gestegen en dat onze A*-C-graden met 3% stegen, ondanks nieuwe, meer uitdagende cursussen in zes vakken. Dit was het vierde jaar dat de leerlingen van Year 11 een Level 2 Business BTEC-cursus voltooiden en opnieuw waren de resultaten uitmuntend. 31% van het kleine aantal leerlingen dat deze cursus heeft gevolgd, behaalde *Distinction – (wat overeenkomt met het equivalent van A* bij GCSE) – of Distinction. Naast Year 11 legden de klassen van leerlingen in de lagere jaren van de Secondary School al vroeg een reeks moderne taalexamens af, met opnieuw een indrukwekkend aantal topprestaties.

‘Na zoveel weken wachten op resultaten voor zowel leerlingen – als ouders – was er veel plezier en opluchting. Enorme felicitaties voor onze leerlingen en medewerkers voor al onze resultaten deze zomer en dank aan de ouders voor al hun steun’ vertelt Gary Minnitt, Vice Principal en Head of Secondary School.

BSB Principal Melanie Warnes voegt er het volgende aan toe: De BSB heeft opnieuw succes in alle cursussen en vaardigheden. Ik ben blij met onze leerlingen en bedank onze medewerkers voor hun inzet en de ouders voor hun onschatbare steun. Onze leerlingen zijn klaar om de uitdagingen van de volgende fase van hun opleiding met vertrouwen tegemoet te treden – goed gedaan!

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via InstagramFacebookTwitter en LinkedIn.


Back to Top