Gezinsleven

BSB is meer dan een school, het is een internationale gemeenschap.

Gezinsleven

We nodigen u uit om aan te sluiten bij onze grote familie van leerlingen, leerkrachten en ouders. We zijn een open en gastvrije gemeenschap die bestaat uit 70 verschillende nationaliteiten.

Nieuwe gezinnen waren altijd onder de indruk van de uitstekende steun die ze kregen van de Families of BSB (FoBSB), onze oudervereniging, die alles in het werk stelt om te zorgen voor een warm welkom voor elk gezin. Ouders spelen een actieve rol in de schoolgemeenschap, van betrokkenheid bij sport en dramaproducties tot liefdadigheidswerk. Bij de BSB wordt het hele gezin zowel sociaal als praktisch ondersteund, wat zorgt voor een vlottere overgang naar een nieuw leven in België.

In het hart van onze gemeenschap

Onze gezinnen