hero-banner-ib-results-2018

IB Diploma Results 2018

NIEUWS 6 JULI

Leerlingen ontvingen hun IB Diploma-resultaten vanochtend met de nerveuze spanning. Onze resultaten waren wederom uitstekend, goed in lijn met onze vijfjaarsgemiddelden en in alle opzichten ver boven het globale IB-gemiddelde. Al onze Ib-leerlingen waren opnieuw ingeschreven voor het Diploma.

Head of Secondary, Gary Minnitt  vertelt: “Zoals altijd zijn we blij met en trots op deze resultaten, die het resultaat zijn van vele elementen van deze uitdagende koers en veel hard werken. Het is ook een verzameling van individuele verhalen met heel veel happy endings.’

IB Co-ordinator, James Willis voegt eraan toe: ‘Results Day is het einde van een veeleisende twee jaar voor onze leerlingen. We zijn zo trots op al hun successen, zowel individueel als in een jaargroep. Wij wensen hen het allerbeste voor de toekomst.’

‘Ik ben blij onze IB-leerlingen te mogen feliciteren, want zij hebben uitstekende resultaten geboekt. Deze resultaten markeren opnieuw een zeer succesvol jaar voor BSB’, aldus Principal, Melanie Warnes.

Meer details over deze resultaten zullen worden gepresenteerd, samen met onze BTEC-successen, na de publicatie van de resultaten op A-niveau medio augustus.

 

 

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via InstagramFacebookTwitter en LinkedIn.


Back to Top