Leerlingenleven

Een ondersteunende omgeving waarin leerlingen kunnen uitblinken.

Leerlingenleven

De BSB staat voor meer dan alleen het klaslokaal.

Leerlingen die beginnen aan de BSB merken vaak op dat deze school anders is, meer een grote familie. Het is een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

De BSB staat voor meer dan alleen het klaslokaal. Onze brede waaier extra-curriculaire activiteiten bieden de leerlingen een plezierige manier om vrienden te maken en nieuwe vaardigheden te leren buiten het klaslokaal. We moedigen leerlingen en leerkrachten aan om deel te nemen aan naschoolse clubs en activiteiten. Het zorgt niet alleen voor een groter gemeenschaps- en samenhorigheidsgevoel op school, maar helpt leerlingen ook om zich sneller te settelen.

De BSB is een ondersteunende omgeving voor leerlingen. Ze ondersteunen elkaar en werken samen. We bieden ook peer-to-peer mentoring en pastorale programma's aan op onze school om leerlingen bij te staan in hun uitdagingen en hen te helpen leren en groeien.

Elke dag valt er iets nieuws te beleven.

 

Wat onze leerlingen zeggen


Deze site gebruikt cookies. Door uw bezoek aan deze site voort te zetten, gaat u akkoord met ons beleid inzake het gebruik van cookies.