49173077687_3c9f68fc38_o – Copy

Clubs & Activiteiten

De BSB biedt leerlingen van alle leeftijden een breed en divers gamma verrijkingsactiviteiten.

Clubs en activiteiten vinden plaats tijdens de lunchpauze en na school; De ongelofelijke variëteit van clubs en activiteiten bij de BSB geeft leerlingen de kans om hun talenten te perfectioneren en nieuwe interesses te verkennen.

Verrijking is uitermate belangrijk aan de BSB. Door deel te nemen aan clubs en activiteiten werken en spelen onze leerlingen samen op een plezierige manier die banden smeedt en het begrip tussen leeftijdsgroepen en leerlingen en personeel bevordert.

In 2018 boden we ongeveer 200 verrijkingsactiviteiten aan, waaronder:

• 290 sessies per week inclusief 186 sporten, 87 activiteiten, 13 muziekactiviteiten en 4 drama-activiteiten
  • Meer dan 100 leraars en sportcoaches
  • Gemiddeld 15 sporttoernooien per week
  • Bijna 400 studenten staan ingeschreven voor het zwemrecreatieprogramma en meer dan 140 studenten in competitieve teams.

Clubs en activiteiten beschikbaar in 2020-2021

Lower Primary (Reception-Year 2)
Upper Primary (Years 3-6)
Secondary School (Years 7-13)