Leren

We geloven dat leren academisch gericht moet zijn, maar ook rekening moet houden met de brede behoeften van leerlingen en hun gezinnen.

Onze leerstructuren uitgelegd

Early Childhood Centre (van 1 tot 3 jaar)

Ons Early Childhood Centre biedt een positieve, zorgzame en veilige omgeving voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud. Kinderen volgen het Early Years Foundation Stage Curriculum dat een gestructureerde benadering hanteert met leren door spelen. Ook in Year 1 van de Lower Primary School volgen kinderen dit curriculum.

Meer weten

Primary School (van 3 tot 11 jaar oud)

We moedigen kinderen aan om onafhankelijk te leren en te ontwikkelen, ondersteunen hen op hun educatief traject, vergemakkelijken hun persoonlijke groei en verschaffen hen de vaardigheden, strategieën en liefde om te leren, alles wat nodig is om te kunnen slagen.

Meer weten

Secondary School (van 11 tot 18 jaar oud)

De BSB Middelbare School is een ondersteunende en hartelijke omgeving waar leerlingen worden gewaardeerd en kunnen floreren. Het is een gelukkige gemeenschap - waar iedereen veilig kan leren en risico's mag nemen. Iedereen kan zichzelf zijn, zowel in als buiten het klaslokaal.