33926487423_bc6a8e054d_o

Early Childhood Centre

Een positieve, zorgzame en veilige omgeving voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud.

neil-ringrose-our-leadership

Een boeiende omgeving voor jonge kinderen

BSB’s Early Childhood Centre (ECC) biedt een Engelstalige voorbereiding op de school. Het centrum verwelkomt kinderen van 1 tot 3 jaar oud afkomstig uit de meest uiteenlopende landen. Het biedt een zorgzame, gelukkige en stimulerende setting als voorbereiding op de schooljaren. Het ECC wordt geprezen om zijn hoogwaardige indoor en outdoor leeromgeving.

Een veilige omgeving voor kinderen jonger dan 3 jaar als start van de schoolloopbaan aan de BSB

Ons Early Childhood Centre bevindt zich nabij BSB’s Lower Primary School, maar beschikt over eigen faciliteiten. Het is een plezierige, veilige en stimulerende leeromgeving die beschikt over hoogwaardige uitrusting. We hebben twee buitenspeelplaatsen specifiek ontworpen voor kinderen van 1 tot 3 jaar oud, uitgerust met aan de leeftijd aangepaste gymtoestellen. De kinderen kunnen ook genieten van de bosrijke omgeving op onze campus naast het Early Childhood Centre. Hier kunnen ze de natuur ontdekken tijdens wandelingen.

Zorgzaam, gekwalificeerde personeel

Het personeel vormt een toegewijd en zorgzaam team dat in de eerste plaats een geschikte omgeving wilt scheppen die is aangepast aan de behoeften van elk jong kind. De medewerkers van het Early Childhood Centre zijn bekend met de behoeften van kinderen met een andere moedertaal dan het Engels. Zij kunnen hen ondersteunen in hun leerproces. Het centrum beschikt over ervaren personeel en een uitstekende verhouding tussen personeel en kinderen. Kinderen genieten wekelijks van muzieklessen met een gespecialiseerde leraar.

Neil Ringrose

Vice-Principal & Head of Primary School

Wat we doen bij het ECC: Maak kennis met Lulo


Back to Top