35283183205_742f4c6608_o

Leerdomeinen

Ons Early Childhood Centre is een zorgzame omgeving voor jonge kinderen. We volgen de Britse richtlijnen “Early Years Foundation Stage”, die een gestructureerde benadering van spelenderwijs leren en ontdekken voorschrijven.

Er is altijd een groot activiteitenaanbod, bijvoorbeeld kunst, bouwspeelgoed, rollenspel, zand en water, muziek, gym, natuurwandelingen en verhalen. Onze aanpak is vriendelijk, informeel en gestructureerd, zodat kinderen probleemloos kunnen doorstromen naar de Kindergarten als ze 3 jaar oud zijn.

Er zijn vier thema’s die ons Early Childhood Centre in alle activiteiten begeleiden:

 1. Een uniek kind
  • Helpt uw kind om zich zelfzeker te voelen en te genieten van het samenzijn met anderen.
 2. Positieve relaties
  • Gevoelig luisteren en reageren en zoeken naar manieren om taal actief te promoten door verhalen, rijmpjes en speelgoed.
 3. Stimulerende omgevingen
  • Op een actieve manier verkennen en ontdekken helpt de hersenen te ontwikkelen, zodat kinderen hun wereld beter begrijpen en erop kunnen reageren.
 4. Leren en ontwikkeling
  • Het “hele kind” ontwikkelen, dit omvat ook voeding, veiligheid en hygiëne om ervoor te zorgen dat kinderen veilig zijn en beslissingen leren nemen.

Door te kiezen voor BSB’s Early Childhood Centre krijgt uw kind de best mogelijke start in zijn of haar leven vol leren en vriendschap.

Gids over ons Early Childhood Centre


Back to Top