Tweetalig programma

De BSB biedt een tweetalig programma Frans-Engels aan Dit was het eerste echt tweetalige programma dat werd geïntroduceerd in een internationale school in België.

In de Primary School krijgen de leerlingen van 4 tot 11 jaar van een toegewijd team uitstekend gekwalificeerde moedertaalsprekers les in het Engels en Frans volgens een 50/50-combinatie. Hier leren ze beide talen echt waarderen en ontwikkelen ze vaardigheden die nuttig zijn buiten het klaslokaal.

De kinderen uit de tweetalige klassen van de Primary School volgen net als andere leerlingen in de Engelstalige sectie hetzelfde brede, evenwichtige BSB-curriculum.

Talen behoren integraal tot ons curriculum.