48263459131_d638e2f6bb_o – Copy

Middelbare School

Een ondersteunende en hartelijke omgeving waar leerlingen worden gewaardeerd en kunnen floreren.

john-knight-round-photo

Een Middelbare School die net zo uniek is als jijzelf

We hebben genoeg om trots over te zijn op de BSB: ons unieke, overdraagbare Britse curriculum met drie pre-universitaire routes, A Level, International Baccalaureate en BTEC; een tweetalig Frans/Engels programma in Years 7-9; wekelijks meer dan 100 verrijkingsactiviteiten; een prachtige campus en ongeëvenaarde faciliteiten; de beste IB-resultaten in België, en benijdenswaardige links met industrie en alumni om klassikale studies te verbinden met de echte beroepswereld.

Onlangs werden we gerangschikt als één van de beste scholen ter wereld, en elk jaar is onze lijst met universitaire bestemmingen en opleidingen voor studenten op z’n minst inspirerend.

Maar wat maakt de BSB nu echt zo’n bijzondere plek? Als ik moest kiezen, zou ik zeggen dat het onze relaties zijn. Elke dag ben ik getuige van talloze interacties tussen onze medewerkers en studenten; leerkrachten die hun vertrouwen in het potentieel van een jong persoon uiten en hun kennis, vaardigheden en vertrouwen opbouwen. Op dit soort momenten worden volledige toekomsten gebouwd.

Onze leerkrachten zijn gepassioneerd door hun vakken en zetten zich in voor hun eigen professionele leerproces. Leren is een levenslange onderneming: dat is de boodschap die we onze studenten bijbrengen, en het is een mantra waar we zelf naar leven. Ontdek meer over ons diverse onderwijsteam op onze Personeelspagina.

Gezinnen kunnen zenuwachtig zijn over de impact van een grote transitie, zoals het veranderen van school – in veel gevallen in combinatie met het verhuizen en veranderen van banen – maar ze worden snel gerustgesteld door onze vriendelijke en zorgzame gemeenschap. En niet alleen voelen leerlingen zich snel thuis, onze toewijding aan Britse en internationale systemen betekent dat ze ook gemakkelijk kunnen overstappen naar hun volgende school indien er opnieuw verhuisd moet worden. Keer op keer horen we van bezoekers hoe blij, zelfverzekerd en verwelkomend onze kinderen zijn.

Als u graag wilt dat uw kind gelukkig en succesvol is en enthousiast wordt van leren, en daarbij doelbewust en ethisch met de wereld omgaat, dan zou de BSB de school voor u kunnen zijn. Neem contact op met ons Admissions-team om een bezoek in te plannen en het verschil zelf te voelen, en aarzel niet om contact met mij op te nemen indien u specifieke vragen heeft.

If your aspirations for your child include to be happy, successful, excited by learning and to engage purposefully and ethically with the world, BSB could be the school for you. Get in touch with our admissions team to book a visit and feel the difference for yourself, and don’t hesitate to contact me if you have any specific questions.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

John Knight
Vice Principal en Head of Secondary School

Onze prestaties

Examenresultaten zijn een essentiële indicator voor prestaties, zowel voor onze leerlingen als voor onze school. Recentelijk hebben leerlingen aan de BSB uitstekende resultaten behaald in openbare examens op GCSE- en IGCSE-niveau en in al onze pre-universitaire routes – English A Levels, BTEC en het International Baccalaureate (IB) Diploma.

Leven buiten het klaslokaal

We zijn een echte actieve school. Er is een ongelofelijke waaier van schoolreizen, evenementen en sport, drama, muziek en organisatie van andere activiteiten in elk trimester. We bieden onze leerlingen alle kansen om nieuwe interesses te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen.

De kans om uit te blinken

Ons doel is leerlingen te helpen om uit te groeien tot goed, principiële, evenwichtige, zelfverzekerde, onderzoekende, meelevende en internationaal gerichte volwassenen die het verschil willen en kunnen maken in de wereld na hun BSB-ervaring.

Feiten

 • Pre-universitaire routes

  A Levels, International Baccalaureate (IB) Diploma en de BTEC vocational qualifications

 • A Level-, IB- en BTEC-vakopties

  25 A Level en BTEC-opties en 25 IB-keuzes

 • 100% slaagpercentage voor IB*

  Onze studenten haalden een IB driejaarsgemiddelde van 38 punten

 • 100% slaagpercentage voor A Level

  49% van onze A Level-leerlingen behaalde A of A* in 2022

Welkom op onze Middelbare School

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top