Middelbare school

Een ondersteunende en hartelijke omgeving waar leerlingen worden gewaardeerd en kunnen floreren.

Middelbare School

Een internationale Secondary School

Onze fantastische leerlingen krijgen les van toegewijde en getalenteerde leerkrachten - het succes van BSB is te danken aan de zorgzame, respectvolle relaties tussen hen.

De BSB Secondary School combineert het beste van het Britse en internationale onderwijs en leidt naar drie pre-universitaire routes die leerlingen in staat stellen om academische trajecten te kiezen die het best bij hun talenten en interesses passen.

Bij de BSB hebben we alle voordelen van een grote school met een divers curriculum en uitstekende onderwijsmogelijkheden en -middelen, maar besteden we ook veel aandacht aan het kennen van al onze leerlingen voor de fantastische jonge mensen die ze zijn.  Leerkrachten bieden de zorg en ondersteuning die elke leerling nodig heeft tijdens zijn of haar uitdagende academische reis.

We zijn ook trots op ons uitgebreide en hoogwaardige verrijkingsprogramma en dagen onze leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen door actief, betrokken en verbonden te zijn.  De overgrote meerderheid van onze leerlingen neemt deel aan verschillende verrijkingsactiviteiten en geniet van de vele ruimere mogelijkheden die BSB biedt.

Wij geloven in onze leerlingen en we moedigen hen aan om te genieten van het leven en het beste wat ze persoonlijk, sociaal en academisch kunnen bereiken.

John Knight

Vice-Principal & Head of Secondary School

Onze prestaties

Examenresultaten zijn een essentiële indicator voor prestaties, zowel voor onze leerlingen als voor onze school. Recentelijk hebben leerlingen aan de BSB uitstekende resultaten behaald in openbare examens op GCSE- en IGCSE-niveau en in al onze pre-universitaire routes - English A Levels, BTEC en het International Baccalaureate (IB) Diploma.

Leven buiten het klaslokaal

We zijn een echte actieve school. Er is een ongelofelijke waaier van schoolreizen, evenementen en sport, drama, muziek en organisatie van andere activiteiten in elk trimester. We bieden onze leerlingen alle kansen om nieuwe interesses te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen.

De kans om uit te blinken

Ons doel is leerlingen te helpen om uit te groeien tot goed, principiële, evenwichtige, zelfverzekerde, onderzoekende, meelevende en internationaal gerichte volwassenen die het verschil willen en kunnen maken in de wereld na hun BSB-ervaring.

Feiten

• pre-universitaire routes

A Levels, International Baccalaureate (IB) Diploma en de BTEC vocational qualifications

• A Level-, IB- en BTEC-vakopties