49059638001_d7d1bd47e0_o – Copy

Onze Resultaten

Bij de BSB helpen we leerlingen uit te groeien tot evenwichtige, zelfzekere en respectvolle jongeren. We kennen ook een lange geschiedenis van academisch succes. Dit is vooral indrukwekkend gezien we een niet-selectieve school zijn en de taal waarin wordt lesgegeven voor veel leerlingen niet hun moedertaal is.

Onze resultaten in 2020

• 100% slaagpercentage voor het IB Diploma, 100% slaagpercentage voor A Levels en BTEC;
  • Onze gemiddelde IB Diploma-puntenscore bedroeg 38 punten (IB-wereldgemiddelde in 2020 bedroeg 29,9);
  • 37% van onze IB studenten behaalde het IB Diploma met 40 punten of meer, vergeleken met een wereldwijd gemiddelde van slechts 9%;
  • 71% van onze IB studenten behaalde het IB Diploma met 36 punten of meer, vergeleken met een wereldwijd gemiddelde van 27%;
  • 43% van onze A Level-leerlingen behaalde A of A* (nationaal gemiddelde 76,9% in 2020);
  • Voor BTEC behaalde 56% van de leerlingen de graad Distinction of Distinction*, de hoogst mogelijke score.

Schoolverlaters en hun bestemming

BSB-leerlingen krijgen aanbiedingen om te studeren aan enkele van de beste universiteiten ter wereld. Onze schoolverlaters in 2018 kregen excellente aanbiedingen uit het VK, waaronder Cambridge, Imperial College London, University College London, LSE, St Andrew en Durham.

BSB-leerlingen schrijven zich met succes in voor vakken in tal van richtingen. Ons speciale Careers Team zorgt voor individuele hulp en expertbegeleiding afhankelijk van de geografische regio waarvoor een leerling zich wilt inschrijven.