fr-hero-banner-vice-principal

Nieuwe Vice Principal & Head of Secondary

Nieuws 9 Januari 2019

We zijn verheugd om aan te kondigen dat John Knight is aangesteld als BSB’s Vice Principal en Head of Secondary School. John is sinds 2006 werkzaam bij BSB. Voordat hij de functie Head of Secondary op zich nam, was hij coördinator van het International Baccalaureate (IB) Coordinator en Deputy Head.

John behaalde zijn eerste Degree in Mathematics and Education aan de Exeter University en behaalde vervolgens de National Professional Qualification for Headship en een Master in Educational Leadership. Momenteel werkt hij aan zijn doctoraat in het onderwijs aan de Universiteit van Reading. Hij is al meer dan 20 jaar actief in het onderwijs, verspreid over vier scholen die zich bij BSB hebben aangesloten en werkte als Deputy Head in het Verenigd Koninkrijk.

John begon zijn nieuwe functie in januari 2019 ter vervanging van Gary Minnitt, die in december 2018 met pensioen ging. De BSB bedankt Gary voor zijn belangrijke werk in de afgelopen jaren en feliciteert John met zijn nieuwe functie.

“Ik ben erg blij en trots dat ik deze nieuwe rol op mij mag nemen in een school met uitstekende onderwijsmogelijkheden en -middelen, waarin ik de leerlingen aanmoedig om van het leven te genieten en het beste uit zichzelf, sociaal en academisch te halen”, zegt John.

Ontdek hier meer over de leiding en het personeel van de BSB


Back to Top