hero-new-fairtrade-bake-off-final

Opnieuw een succesvolle Fairtrade Veertiendaagse

Nieuws 13 juni 2017

De Fairtrade-groep van BSB, die bestaat uit leerlingen van de Secondary School, organiseerde en verwezenlijkte alweer een fantastische Fairtrade Veertiendaagse. We zijn verheugd dat leerlingen van de Primary en Secondary School opnieuw betrokken waren bij activiteiten en evenementen die zowel informeerde als deed nadenken over het belang van Fairtrade.

De leerlingen van Year 10 gingen hard aan het werk en gaven aan het begin van de week een interactieve presentatie over Fairtrade aan leerlingen van de Upper Primary. Leerlingen uit Year 4-5 namen buiten actief deel aan ‘bananenraces’ en vertegenwoordigden hun Houses in een Fairtrade Quiz, die was opgesteld door een leerling uit Year 7. In Secondary School namen de leerlingen van Year 7 op de campus deel aan een Fairtrade schattenjacht die door leerlingen van Year 9 werd georganiseerd.

Net zoals de vorige jaren namen de leerlingen van Year 7-10 deel aan een bakwedstrijd. Meer dan 30 leerlingen bakten een cake en de lat lag heel hoog. Elke dag gaven hun medeleerlingen een klein bedrag om alle deelnames te proeven en op hun favoriete cake te stemmen. De eindwinnaar werd gekozen in een speciale Finale met in de jury onder andere onze Student Presidents, Head of Secondary Gary en Subject Leader of Food & Nutrition Frances. De leerlingen van Year 6 namen dit jaar ook deel aan hun eigen Fairtrade Bakwedstrijd. Meer dan 40 leerlingen namen deel en ze bakten 17 voortreffelijke cakes.

We willen de Fairtrade-groep bedanken voor hun voortdurende inzet om Fairtrade op BSB te promoten. Hun enthousiasme en harde werk maakten van de Fairtrade Vierdaagse opnieuw een enorm succes.

Meer foto’s bekijken.


Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.


Back to Top