49059848177_810f26ef65_o – Copy

Ons Personeel

Zoals onze school, divers.

Om uitmuntendheid te promoten aan de BSB nemen we alleen de beste vakmensen in dienst die een passie hebben voor hun vak en beschikken over de skills en het talent om bij te dragen aan het leven op school.

Ons academisch personeel is uitstekend gekwalificeerd, professioneel, betrokken en toegewijd. Veel van onze leerkrachten zijn opgeleid in het VK, maar we hebben ook personeel in dienst dat afkomstig is van over de hele wereld.

Al onze personeelsleden staan achter de principes van onze Begeleidingsverklaring. Ze bouwen samen aan een positieve, proactieve leeromgeving waar individuen worden aangemoedigd, ondersteund en de middelen krijgen om te leren, te groeien en te floreren. Al onze leerkrachten zijn betrokken bij verrijkingsactiviteiten die bijdragen aan het gemeenschapsgevoel waarvan onze leerlingen genieten.

Ontmoet onze leerkrachten

Wat onze leerkrachten zeggen

laura-cloetens

Laura, Spraak- en taaltherapeut

“BSB begeleidt en ondersteunt kinderen met een heel gevarieerde culturele en taalkundige achtergrond om zorgzame en zelfzekere leerlingen met een open geest te worden.”

— Laura, Spraak- en taaltherapeut

maria-schram

Maria, Faculty Leader of Science and Technology

“Ik werk graag bij de BSB omwille van het werkelijk internationale karakter. De leerlingen hebben zo een uiteenlopende cultureel diverse achtergrond, spreken tal van talen en delen persoonlijke verhalen, dit heeft mij verrijkt en me toleranter en begripvoller gemaakt voor mensen.”

— Maria, Faculty Leader of Science and Technology

2017-nicki-the-british-school-of-brussels

Nicki, Head of Inclusion (Primary)

“Het is een genot om te werken met leerlingen met zoveel nationaliteiten. Het is mijn taak om te zorgen voor de ondersteunende, veilige en koesterende omgeving waarin zij hun leerreis starten en voortzetten door risico’s te nemen.” Als ik zie hoe een niet-Engelstalige de taal omarmt en zijn eerste woorden probeert uit te spreken, denk je aan de uitdagingen die hij elke dag weer het hoofd moet bieden.”

— Nicki, Head of Inclusion (Primary)

mark-andrews-2

Mark, Head of Higher Education & Film Coordinator

“”10 jaar geleden werd de BSB een van de eerste internationale scholen die begon met de studie Film. Ik ben echt trots over de films die de leerlingen sindsdien hebben gemaakt, het internationale bereik van de richting en de middelen die de BSB beschikbaar stelt om deze “zevende kunst” te studeren.””

— Mark, Head of Higher Education & Film Coordinator

christi-ann-nancarrow

Christi-Ann, Faculty Leader Performance & the Arts

“Ik hield al van de BSB toen ik er kwam solliciteren, en 10 jaar later geef ik nog steeds met veel plezier les! De school heeft unieke faciliteiten, toegewijde leerkrachten en wonderlijke leerlingen uit tal van landen en met tal van achtergronden. De sfeer is gastvrij en vriendelijk naar iedereen toe. Samen richten we ons op de ontwikkeling en opleiding van elke leerling als individu.”

— Christi-Ann, Faculty Leader Performance & the Arts

esther

Esther, Learning Improvement Leader van de Early Years

“Het is een genoegen om deel uit te maken van zo’n speciale internationale gemeenschap. Het is fantastisch om al vanaf de Early Years te observeren. De kinderen zijn gemotiveerd om te ontdekken, veerkracht te ontwikkelen en verbanden te leggen in hun eigen leerproces. Als leerkracht in het Early Childhood Centre ben ik gepassioneerd om ervoor te zorgen dat de kinderen hun opleiding aanvatten om uit te groeien tot betrokken, gemotiveerde en kritische denkers. De BSB is hiervoor de uitgelezen plek!”

— Esther, Learning Improvement Leader van de Early Years

philip

Philip, Deputy Head van de Basisschool

“Ik besloot dat BSB voor mij de plek was na één bezoek aan de school. De warme en zorgzame sfeer die ik ervoer toen ik door de gangen en over de speelplaatsen liep, verzekerde me dat dit een school was waar ik deel van wilde uitmaken en een plek waar ik wilde dat mijn kinderen leerden”

— Philip, Deputy Head van de Basisschool

hazel

Hazel, Leader of Integrated Learning Engels

“De kinderen bij BSB zijn erg vriendelijke, attente en fantasierijke jongeren. Vaardigheden als teamwerk, respect voor anderen en creativiteit krijgen in de hee school evenveel aandacht als het academische aspect. Hierdoor zijn de kinderen fantastisch om mee te werken. De enorme mogelijkheden die de kinderen worden geboden stellen hen in staat om op hun eigen unieke manier uit te blinken, of het nu gaat om acteren op het podium tijdens de jaarlijkse productie, het bespelen van een muziekinstrument in een orkest of het beoefenen van sport. Ze verlaten de school klaar om de wereld tegemoet te treden, wat als leraar een vreugde is om deel uit te maken van hun reis”

— Hazel, Leader of Integrated Learning Engels

tracey-and-sebastien

Tracey en Sebastien, Tweetalige leraren

“Werken in het tweetalige programma van de BSB is een geweldige kans op vele vlakken. De kinderen krijgen niet alleen de culturele mix van talen, ze hebben ook het voordeel van twee leraren met zeer verschillende achtergronden. Het programma omvat een halve dag in elke taal, zodat ze elke dag echt tweetalig worden. Als personeelsleden bespreken we goede praktijken als manieren om de kinderen te ondersteunen, wat betekent dat we ook leren uit onze ervaring.”

— Tracey en Sebastien, Tweetalige leraren

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top