Presentation1

Onze Leerlingen

BSB telt meer dan 70 verschillende nationaliteiten. Dit maakt van BSB een echte internationale school

Een sterk ondersteuningssysteem voor de studenten en specifieke hulp voor studenten die een andere moedertaal hebben dan het Engels, zorgt ervoor dat studenten met verschillende achtergronden en culturen zich snel en gemakkelijk kunnen integreren in de schoolgemeenschap. Onze studenten genieten van een stimulerend lessenpakket vol keuze, het ruimste aanbod aan buitenschoolse activiteiten, ultramoderne faciliteiten en een reeks schooluitstappen tijdens hun schoolcarrière op BSB. Studenten worden gestimuleerd en ondersteund in hun groei en zelfontwikkeling om zelfverzekerde, succesvolle en internationaal gerichte jonge mensen te worden door optimaal te profiteren van de vele mogelijkheden waaruit ze kunnen kiezen in BSB.

We streven ernaar om zelfverzekerde, zorgzame en moedige leerlingen te ontwikkelen die zich actief, ethisch en doelgericht met de wereld om ons heen bezighouden. We stimuleren leergierige, veerkrachtige leerlingen die van het leven genieten en het beste wat ze kunnen bereiken. We moedigen respect voor zichzelf, anderen en de rest van de wereld aan.

Wat vertellen studenten over BSB

Uit een uitgebreid onderzoek door een onafhankelijk onderzoeksbureau van 2016, gehouden in de lagere en de middelbare scholen van BSB, blijkt dat de studenten van BSB het erover eens zijn dat:

  • BSB een verwelkomende en vriendelijke school is en dat ze er goede vrienden hebben gemaakt
  • dat ze zich er veilig en vertrouwd voelen
  • dat de leerkrachten de studenten stimuleren en inspireren om veel vooruitgang te maken in hun studie
  • dat de lokalen goed zijn uitgerust
  • dat er veel keuze is in sport en verrijkingsclubs

Globaal gesproken dit onafhankelijk onderzoek bevestigt dat de kinderen erg gelukkig zijn op BSB vanwege de vriendelijke en inclusieve sfeer die er hangt in de school.

Wat onze leerlingen zeggen


Back to Top