BSB one of world's best schools

The British School of Brussels erkend als een van de beste scholen ter wereld

Voor het tweede jaar op rij is de British School of Brussels (BSB) onafhankelijk gerangschikt als een van de 100 beste scholen ter wereld en in de top 10 in Europa door The Spear’s Schools Index 2021, de enige wereldwijde ranglijst van ’s werelds toonaangevende privéscholen.

Melanie Warnes, het schoolhoofd van de British School of Brussels zei:

“Dit is een geweldige onderscheiding voor BSB en getuigt van de toewijding en vaardigheid van onze leraren, de geweldige steun van ouders en natuurlijk de inzet van onze geweldige leerlingen. We zijn buitengewoon trots op de benoeming van BSB als een topschool in Europa en de wereld, hetgene onze toewijding aan een holistische opvoeding, die het kind in totaliteit ontwikkelt, erkent. Niet alleen behalen BSB-studenten uitstekende academische resultaten, maar wat nog belangrijker is, is dat ze leren zelfverzekerd, doelgericht en ethisch om te gaan met de wereld om hen heen.”

 

Naast formele criteria, zoals academische resultaten en de kwaliteit van de universitaire voorbereiding, worden de scholen gerangschikt op basis van hun unieke ethos, hun reputatie op zowel lokaal als internationaal niveau en de mate waarin zij hun studenten voorbereiden op het postacademische leven.

Fiona McKenzie, Afdelingshoofd Onderwijs, Carfax Education, zei:

“De keuze van een school is een van de belangrijkste beslissingen die een gezin ooit moet nemen voor hun kind, dus daarom wilden we een index maken die een betrouwbaar overzicht geeft van de allerbeste scholen. De impact van de opleiding die een kind geniet, gaat verder dan puur het academische. Om die reden keken we, bij het kiezen van scholen, naar het unieke ethos van elke school, alsook de manier waarop ze hun leerlingen voorbereiden op de toekomst.’’

 

Ga voor meer informatie naar The Spear’s School Index 2021.

Interesse om uw kind in te schrijven bij BSB? Klik hier voor een virtuele rondleiding, of neem contact op met ons Admissions team.


Back to Top