Toelatingen

De BSB is een inclusieve, niet-selectieve school met een internationale groep leerlingen.

Welkom bij de BSB

Als internationale school zijn we gewend tegemoet te komen aan de diverse behoeften van een bijzonder mobiele en hardwerkende gemeenschap van gezinnen. Er is geen deadline voor inschrijvingen en de meeste leerlingen kunnen bij ons op elk moment tijdens het schooljaar instappen. Ouders mogen ons het hele jaar door contacteren om na te gaan of er plaatsen beschikbaar zijn.

Toelatingen worden goedgekeurd na een vriendelijke persoonlijke ontmoeting met een senior lid van het leerkrachtenteam, vaak is dit één van de Vice Principals van onze school. We zullen uw behoeften samen met u en uw kind bespreken.

We zijn een inclusieve, niet-selectieve school, er zijn dus geen willekeurige normen zijn of examens waarvoor leerlingen moeten slagen om toegelaten te worden. Academische prestaties zijn belangrijk bij de BSB. We helpen elke leerling zijn of haar maximale potentieel te bereiken.

Ons speciale team informeert u graag verder. U kunt ze contacteren via onze pagina Informatie over toelatingen

Alexandra Horlberger

Hoofd dienst Toelatingen

Alexandra, een voormalige leerling van de internationale school en wereldreizigster, heeft in Europa, Afrika en Azië gewoond en gewerkt. Haar kennis van de levensstijl van de plaatselijke bevolking en expats garandeert dat gezinnen die zich aansluiten bij de BSB kunnen rekenen op een vlotte overgang.

Helen Devitt

Medewerker dienst Toelatingen

Helen sloot zich aan bij BSB nadat ze vanuit het Verenigd Koninkrijk verhuisd was naar België. Zij zorgt ervoor dat nieuwe gezinnen die zich aansluiten of willen aansluiten vanaf het eerste contact tot de eerste schooldag volledig op de hoogte zijn.