Toelatingen

De BSB is een inclusieve, niet-selectieve school met een internationale groep leerlingen.

Als internationale school kunnen we als geen andere tegemoetkomen aan de diverse behoeften van een gemeenschap van uiterst mobiele en hardwerkende families. Er is geen deadline voor inschrijving en de meeste leerlingen worden op gelijk welk moment in het academisch jaar toegelaten.

Inschrijvingsprocedure

Stap 1: De BSB leren kennen

Op onze website vindt u informatie over schoolkosten, de jaarkalender, het leven op school en nog veel meer.  Een kijkje nemen op onze campus? Volg dan onze virtuele rondleiding.

Stap 2: Aanmelden

Bent u overtuigd en wilt u een kandidatuur indienen, ga dan naar onze inschrijvingspagina. U vindt er een inschrijvingsformulier en een lijst met documenten die u moet voorleggen.

Stap 3: Toelatingsgesprek

Wanneer we al uw documenten en het inschrijvingsformulier hebben ontvangen, nemen we contact op om een afspraak te maken voor een toelatingsgesprek met het hoofd of plaatsvervangend hoofd van de basis- of middelbare school. Deskundigen beoordelen tevens of uw kind bijkomende leerbehoeften heeft of baat zou hebben bij taalhulp in het Engels (EAL).

Stap 4: Definitief aanbod

Menen we dat de BSB een gepaste school is voor uw kind, dan bevestigen we schriftelijk dat er plaats is en brengen we alles in gereedheid voor een vlotte overgang naar het BSB-leven.

Hebt u de school al gezien en wenst u een aanmelding te doen? Nu inschrijven