1

Toelatingen

De BSB is een inclusieve, niet-selectieve school met een internationale groep leerlingen.

Als internationale school zijn we gewoon te voorzien in de uiteenlopende behoeften van onze leerlingen. Er is geen deadline voor inschrijvingen en de meeste leerlingen kunnen op ieder ogenblik in het schooljaar instappen.*

Ouders en gezinsleden kunnen het hele jaar door een rondleiding op de campus krijgen en we voorzien ook graag een videogesprek.

*Merk op dat bijkomende aspecten in overweging moeten worden genomen bij het inschrijven voor  examencursussen (jaar 10-13) – zie de FAQ voor meer info.

Op deze website vindt u informatie over ons onderwijsprogramma, een virtuele rondleiding,  en praktische informatie zoals schoolgeld.

We horen graag van u, dus aarzel niet om het contactformulier in te vullen om contact op te nemen. Zo wordt u volledig vrijblijvend geregistreerd in ons systeem. Als u er zeker van bent dat u zich wilt inschrijven, dan kunt u meteen het online aanvraagformulier invullen.

BSB is een inclusieve school en het schoolbestuur neemt alle aanvragen zorgvuldig in overweging. In bepaalde gevallen kunnen we jammer genoeg niet voorzien in de specifieke behoeften van een leerling.

De laatste stap is een voorbereidend gesprek met een lid van het Basis- of Secundaire-schoolbestuur. Indien de uitkomst van dit gesprek positief is, zult u een formeel inschrijvingsaanbod krijgen en kunt u de contractuele documenten ondertekenen.

Hebt u vragen?

Als u een vraag wilt stellen aan ons Admissions-team, dan kunt u die hieronder schrijven en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Ask a question


Back to Top