Hoe kan ik inschrijven?

Voltooi de eerste stap: inschrijven in BSB

Als u klaar bent voor de inschrijving in BSB, kunt u terecht op de pagina van het inschrijvingsformulier

Online betaling van het inschrijvingsgeld

U zult het inschrijvingsgeld kunnen betalen zodra u uw inschrijvingsformulier online hebt ingediend. U kunt het inschrijvingsgeld betalen met een kredietkaart aan de hand van ons beveiligde online betalingssysteem. De ‘naam van de ouder’ verwijst naar de naam van de kaarthouder. Als u het betalingsformulier namens een gezin invult, moet u ervoor zorgen dat u de e-mail voor de bevestiging van de betaling (het ontvangstbewijs) doorstuurt naar de ouders.

Merk op dat het inschrijvingsgeld niet wordt terugbetaald.

De ouders moeten de volgende documenten bezorgen:

• een ingevuld en ondertekend inschrijvingsformulier
  • kopieën van alle schoolrapporten van de laatste 12 maanden en het rapport aan het einde van het huidige schooljaar
  • een kopie van eventuele extra onderwijsbehoeften of leerondersteuningsbepalingen, indien van toepassing
  • een kopie van de identiteitskaart van het kind of de kinderen.