Online inschrijven

Klaar om in te schrijven?

Wilt u een aanmelding doen, hou dan de volgende documenten bij de hand. Bovendien moet u de inschrijvingskosten betalen. Denk eraan dat deze niet terugbetaald worden, tenzij de school uw kind geen plaats kan aanbieden.

Wat u nodig hebt:

• het ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulier. Download het inschrijvingsformulier van de hoofdschool of het inschrijvingsformulier van het Early Childhood Centreen bewaar het op uw computer;
• een ingevulde aanvraag voor verandering van school (basis) of aanvraag voor verandering van school (middelbaar) voor elke leerling;
• een kopie van alle schoolrapporten van de afgelopen 12 maanden;
• een kopie van eventuele bijkomende onderwijsbehoeften of beoordelingen voor ondersteuning bij het leren, indien van toepassing;
• een kopie van het paspoort van het kind of de kinderen.

Stap één

Vul het onderstaande formulier in en upload de genoemde documenten.

Stap twee

Betaal de inschrijvingskosten van uw kind(eren). U kunt de inschrijvingkosten via ons beveiligde online betaalsysteem overmaken met een credit card. Merk op dat ‘naam ouder’ verwijst naar de naam van de kaarthouder. Vult u het betalingsformulier in namens een familie, stuur de e-mail met het betalingsbewijs dan door naar de ouders. U ontvangt het betalingsbewijs via e-mail.

Denk eraan dat de inschrijvingskosten niet terugbetaald worden.

• Pay via PayPal; you can pay with your credit card if you don't have a PayPal account.
    • Make your payment directly into our bank account. Please use your email as the payment reference.