32692830767_6840326294_o

Nuttige Tips

Zijn virtuele rondleidingen in 3D nieuw voor u, dan vindt u hier enkele nuttige tips:

Ruimte Menu

Het menu vindt u aan de linkerkant van de pagina. Hier ziet u snelkoppelingen naar de verschillende ruimtes. Als het te veel ruimte inneemt op uw scherm, kunt u het sluiten met de pijl linksboven.

Navigatie

Er staan witte rondjes op de vloer. Klik op een wit rondje om direct naar die locatie te gaan. U kunt ook de muur recht voor u aanklikken of de pijltoets omhoog gebruiken.

Apparaten

U volgt de rondleiding het best op een computer of tablet. Het werkt ook op een smartphone. Klik links bovenaan om het menu met de verschillende ruimtes te sluiten.

Mac-gebruikers

U kunt makkelijk navigeren met de Mac-muis of touchpad. Probeer het ook eens met de pijltjestoetsen. Met een scrollmuis kunt u snel inzoomen. ​

PC-gebruikers

Afhankelijk van uw configuratie en het type muis of touchpad kunt u waarschijnlijk het makkelijkst navigeren met de pijltjestoetsen. Met een scrollmuis kunt u snel inzoomen. ​

Tablets/iPads

Loop met uw vingers! ​

Smartphones

Sluit het menu met de verschillende ruimtes voordat u gaat rondwandelen. ​

360° knoppen

Hiermee gaat u naar buiten voor een 360°-overzicht. Klik op het mannetje om terug binnen te komen.

Infotags

Vergeet niet om deze aan te klikken! Ze geven extra informatie: video’s, foto’s, tekst, aanwijzingen en links naar onze website.

Virtual reality-headsets

Het is nog leuker om de pagina’s te bezoeken met een virtual reality-headset. We bevelen de Oculus Go of een Samsung Smartphone met headset aan.

VR richtlijnen:

Interested in a place at our school?Please get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top