hero-news-summer-concer-2017-copy

Zomerconcert

met getalenteerde muzikanten, zowel leerlingen, ouders als personeel

Nieuws 27 juni 2017

De BSB-gemeenschap genoot opnieuw van een niet te vergeten Zomerconcert. Het buitenpodium, spellen, tal van eet- en drinkkraampjes en het warme weer zorgden voor een festivalsfeer en de perfecte omgeving om te genieten van livemuziek, gebracht door getalenteerde leerlingen, personeelsleden en ouders.

Ongeveer 200 leerlingen uit de Primary en Secondary School traden dit jaar op. Het uitgebreide aanbod muziek startte met de indrukwekkende uitvoering door het orkest van Verdi’s ‘Mars uit Aida’ en een selectie uit de werken van Vaughan Williams. Dit werd gevolgd door onze jongste performers, de Tintin Singers (3-7 jaar oud), in hun beste kleren, die prachtig zongen. Vijf andere koren traden deze avond op, ze zongen covers van liedjes als ‘Diamonds’ (Girls’ Choir), ‘You Can Count On Me’ (Barbershop Chorus), ‘Lean On Me’ (Parents’ Choir), ‘I’ve Got Rhythm’ (Junior Singers) en ‘You’ll Never Walk Alone’ (Senior/Staff Choir).

De Concert Band gaf een geweldig optreden met stukken als ‘I Feel Good’ en ‘A Tribute to Ray Charles’. Onze fantastische Samba drummers en Street Dance-groepen entertainden het publiek tijdens de pauzes. Concert Strings waren zoals gewoonlijk schitterend, ze speelden wat Corelli en ‘Meditation’, een compositie geschreven door een van onze getalenteerde leerlingen muziek op A-level. De avond werd afgesloten met twee optredens: een verbluffende uitvoering van ‘Hotel California’ en ‘Ode to Joy’ door het orkest en alle koren samen ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de EU.

Proficiat aan alle deelnemers aan het evenement van dit jaar.

Meer foto’s bekijken.

 

 


Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.


Back to Top