Welkom bij de British School of Brussels

Een internationale leergemeenschap voor kinderen van 1 tot 18 jaar.

Our Results

Een aparte school in het hart van Europa

BSB is een geheel internationale school met 1350 leerlingen van 1 tot 18 jaar uit 70 verschillende landen. We zijn de enige Belgische school die drie pre-universitaire routes aanbiedt: A Levels, het International Baccalaureate (IB) Diploma en de BTEC vocational courses in Business, Hospitality en Sport. Ons curriculum voor de Lagere School biedt een aangepaste, op vaardigheden gebaseerde, onderzoeksgerichte aanpak die is aangepast uit het Britse nationale curriculum om te voldoen aan de behoeften van onze diverse leerlingenpopulatie.

Onze Filosofie Onze Principal

Feiten

 • 70

  VERSCHILLENDE NATIONALITEITEN

 • 1,350

  LEERLINGEN OP DIT MOMENT

 • 50

  JAAR ONDERWIJS

 • 10

  Year Groups bieden een tweetalig programma Frans-Engels (van 4 tot 14 jaar)

Een motiverende leeromgeving

 • Over ons

  Op de BSB worden leerlingen afkomstig uit alle uithoeken van de wereld opgevangen in een ontspannen, inspirerende en motiverende omgeving. We willen het beste voor elk van onze leerlingen, stimuleren hun ontwikkeling om hen te helpen uit te groeien tot intelligente en medelevende wereldburgers.

  Over

 • Sport

  We beschikken over een van de beste indoorsportfaciliteiten in Europa. Leerlingen kunnen op de campus gebruikmaken van een 25 meterbad, turnarena, fitnessuite, dansstudio en multifunctionele sporthal.

  Meer informatie

 • Drama

  Onze dramafaciliteiten zijn van wereldklasse. We beschikken over een theater met 240 zitplaatsen, professioneel licht en geluid, een green room, workshop en kostuumafdeling, allemaal op de campus.

  Meer informatie

 • Talen

  We bieden een tweetalig programma Frans-Engels en een moedertaalprogramma Nederlands voor jongere leerlingen aan. Daarnaast kunnen leerlingen tal van andere talen leren en krijgen ze de kans om Bilingual IB Diplomas te behalen.

  Meer informatie

 • Muziek

  Onze leerlingen kunnen terecht in een professioneel theater, twaalf oefenruimtes, een muziektechnologiesuite en een volledig uitgeruste opnamestudio.

  Meer informatie

Admissions enquiriesPlease get in touch with our friendly Admissions team


Back to Top