2017-news-bsb-christmas-market-charity-fundraising

Kerstmarkt verwelkomt ouders, leerlingen, leerkrachten en alumni

Niews 19 December 2017

Ouders, leerlingen, personeelsleden en alumni kwamen op zaterdag 2 december samen om te genieten van de jaarlijkse BSB Kerstmarkt in ons Jacques Rogge Sports Centre.

Kraampjes met een grote verscheidenheid aan artisanale artikelen, lekkers en feestgeschenken bleken populair in de sporthal. Ondertussen waren er in de Swoosh Lounge een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen te koop, van de traditionele kalkoen en veenbessenbroodjes tot Singaporese delicatessen – er was voor elk wat wils. We waren ook verheugd dat zoveel aanwezigen zo genereus Dementia UK en Facing The World steunden door het kopen van loterijbiljetten en kerstkaarten. Dit zijn goede doelen die door onze middelbare scholieren zijn gekozen.

We genoten van feestelijke optredens van onze ongelooflijke Junior Singers, streetdancegroepen en het ouderkoor. Een selectie van traditionele spelletjes, zoals “splat-a-rat” en “hook-a-duck” heeft ook onze jongere bezoekers vermaakt. Natuurlijk werd de Surprises Room (een zone die alleen voor kinderen bestemd is) ook druk bezocht door leerlingen uit de Primary School. Zij kozen gretig kerstcadeaus aan zakgeldvriendelijke prijzen voor hun gezinnen. Alle aankopen van de Surpises Room werden ter plaatse verpakt door een team van vrijwilligers om maximale geheimhouding te garanderen!

Bedankt aan alle ouders, medewerkers, studenten en alumni (evenals aan familie en vrienden) die samen met ons genieten van het seizoensfeest, de kraampjes en optredens.

 

MEER FOTO’S BEKIJKEN

 

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen aan de BSB via FacebookTwitterInstagramen LinkedIn.


Back to Top